Un experimentat medic ginecolog realizează un număr de dans cu un grup de anesteziști și alți membri ai corpului medical chiar în sala de operații. Înregistrarea video a acumulat doar într-o zi peste 1,4 milioane de vizualizări. Vezi ce piruete face femeia!

Deborah Cohan, o femeie din SUA care urma să fie sedată pentru o dublă operație de mastectomie, i-a convins pe chirurgii, anesteziștii și asistentele din sala de operație să amâne intervenția puțin și să danseze împreună pe piesa “Get Me Bodies”, interpretată de Beyonce.

“Nimic nu mă face mai fericită decât să-i fac pe oameni să danseze, să se mişte şi să îşi folosească corpurile”, a declarat ea pe blogul ei, înainte de operaţia pe care a suportat-o la centrul medical al Universităţii California din San Francisco (UCSF).

Deborah Cohan a primit numeroase mesaje de încurajare. “Ce moment de inspiraţie!”, a scris unul dintre utilizatori, în timp ce altul a spus: “Sunteţi o femeie foarte curajoasă. Continuaţi aşa!”. “Îmi făceam griji mai mult pentru numărul de dans decât pentru operaţia mea”, a declarat ea pentru postul de televiziune local KTVU, înainte de a adăuga: “Mă simt foarte bine”.

Pacienta, care a fost externată miercuri, se află în prezent în convalescenţă şi se simte bine.
Mastectomia este o operaţie prin care se îndepărtează pe cale chirurgicală întregul ţesut mamar al unui sân. Dubla mastectomie este operaţia de extirpare a întregului ţesut mamar de la ambii sâni. Acest tip de operaţie este realizată pentru a trata sau preveni cancerul mamar.

Sursa: Mediafax, BuzzNews, 1Music

Distribuie articolul: