Primul copil al lui Kate Middleton și al Prințului William a obținut oficial titlul de cel mai iubit copil al Marii Britanii, după cum informează revista Hello, cu trimitere la compania de cercetări în domeniul marketingului „YouGov”. Pe lângă George, însă, publicația mai prezintă și numele micuței Harper Beckham, care ocupă de asemenea un loc de frunte în clasament!

32 la sută dintre cei 2050 de britanici chestionați consideră că cel mai popular copil din țară este însuși prințul George, în timp ce 18% sunt de părere că locul de frunte îi revine fiicei Victoriei și a lui David Beckham – Harper. 

Dragostea britanicilor față de George se argumentează nu doar prin drăgălășenia micuțului de un an și câteva luni, ci și prin intensa mediatizare a acestuia în mass-media, inclusiv pe numeroase pagini de pe rețelele de socializare, unde George apare ca și copilul favorit al Regatului.

Anterior, portalul britanic Star Rite a numit-o pe fetița lui David și a Victoriei Beckham – Harper Beckham, drept cel mai stilat copil din lume. Victoria Beckham a declarat nu o singură dată că „mini-fashionista” Harper adoră să se îmbrace foarte divers: de la rochițe și până la haine sport. 

În afară de acest clasament, YouGov a realizat un voting al celor mai populari părinți din Marea Britanie, obținând un rezultat neașteptat. Fiecare al cincilea britanic consideră că cei mai buni tați din Regatul Unit al Marii Britanii sunt fotbalistul David Beckham și Colin Firth, în timp ce fiecare al patrulea este de părere că cea mai celebră mamă este Holly Willoughby.

David Beckham este tatăl a trei băieți și a unei fetițe de trei ani, pe nume Harper Seven, pe care am menționat-o mai sus.

David a fost admirat de foarte multe ori de către paparazzi, în timp ce-și plimbă fiica în brațe, prin oraș. Mica fashionistă a stârnit mereu simpatie din partea publicului, odată cu aparițiile sale în brațele tatălui. 

Beckham este admirat, însă, și pentru asemănarea izbitoare dintre el și cei trei fii ai săi: Romeo James, Cruz David și Brooklyn Joseph.

Prezentatoarea TV Holly Willoughby, la rândul său, a devenit mămică pentru a treia oară chiar luna trecută!

Foto: worldnewstory.blogspot.comlifeandstylemag.cominstyle.com,  bestdaily.co.uk