O femeie în vârstă de 23 de ani, care suferă de o afecțiune ce duce la creșterea excesivă a părului, a învățat să se accepte așa cum este și spune că barba o face să se simtă mai feminină.

Harnaam Kaur, din Anglia, suferă de sindromul ovarian polichistic, afecțiune care generează creșterea excesivă a părului atât pe față, cât și pe piept, scrie jezebel.com

Începând de la 11 ani, părul facial a început să crească dramatic. Încercările de a îndepărta părul cu utilizarea tutror metodelor existente a dus mereu la eșec. În anii de școală ea era mereu bruscată de colegi și înjosită, de aceea a avut chiar și gânduri de sinucidere.

La 16 ani, ea a fost botezată și a primit numele Sikh, iar din acel moment nu a mai încercat să îndepărteze părul facial.

Sikh spune că se simte confortabil și mai încrezută acum: „Mă simt mult mai feminină și mai sexy și cred că așa și este”. Ea a mai adăugat că nu vede nici un conflict între faptul că are barbă și feminitate: „Eu port rochii, fuste, bijuterii și îmi place să am unghiile făcute ca și orice altă fată”.

 

Distribuie articolul: