Este doctorul despre care am auzit doar cuvinte de laudă, mai cu seamă în cadrul campaniei din ianuarie, #Cumamnăscut. Vadim Scarlat este medicul prezent în toate topurile obstetricienilor din Moldova, deși e foarte modest și rezervat, atunci când este lăudat. Doctorul va ține un discurs și răspunde la toate întrebările legate de trei aspecte foarte importante din viața unei femei: planificarea sarcinii, sarcina și nașterea unui bebeluș.

„Clubul Nostru” invită mamele la un nou eveniment, care îl va avea ca invitat pe unul dintre cei mai cunoscuți ginecologi-obstetricieni din țara noastră – medicul Vadim Scarlat.

Timp de trei ore, femeile prezente vor afla totul despre planificare, sarcină și naștere, vor avea ocazia să-i adreseze speakerului diverse întrebări și să afle răspunsuri de la prima sursă.

Doritoarele de a participa, pot cumpăra biletele de pe iTicket.md. Costul este de 115 lei, iar la achiziționarea a trei bilete se oferă al patrulea bilet cadou.

Evenimentul „Happy Mama” va avea loc sâmbătă, 28 aprilie 2018, în incinta V-Continental Business Centru, cu începere de la ora 11.00.