Fotografa Danielle Guenther se cam săturase de ședințele foto tradiționale, în care subiecții sunt îmbrăcați perfect, pieptănați impecabil și zâmbesc artificial pe fundalul unor odăi ireal de frumos amenajate. Astfel, Danielle a decis să arate viața de familie dintr-o altă perspectivă – una reală, fără incursiunea designerilor! Ce i-a ieșit, vedeți mai jos. 

Viața de familie este, negreșit, plină de momente valoroase, iar uneori, este pur și simplu adorabil când te chinui să scoți o gumă de mestecat din părul copilului tău!
Artista Danielle Guenther și-a propus să surprindă mai multe astfel de momente din viața unor familii și a obținut, în rezultat, un adevărat proiect foto.

Am decis să obțin o serie de portrete perfecte și amuzante!”, a declarat Danielle, pentru Mashable. Astfel, în timp ce majoritatea portretelor de familie sunt produsele mai multor ore de îngrijire intensă a copiilor și a încăperii, seria de fotografii realizată de Guenther reflectă realitatea veridică a familiilor. Reflectă adevărul despre ce înseamnă în realitate să fii părinte!

Activități simple precum pregătirea mâncării, mersul la magazin și chiar simpla spălare în camera de duș se schimbă în mod dramatic atunci când în casa ta apar copiii!

E bine să poți râde în momentele stresante pe care le are fiecare părinte! Fiecare dintre noi a fost sau va fi în aceste fotografii”, mărturisește fotografa.

Chiar dacă aceste fotografii sunt menite să ne facă să râdem, Danielle Guenther îi îndeamnă pe mame și tați să se inspire să aibă timp să-și amintească de fiecare clipă în care sunt părinți. „Fiecare moment nebun, din aceste fotografii, este un moment frumos”, remarcă Danielle.

Este obositor să fii părinte!

Curățenia de la supermarket!

În bucătărie:

Când hrănești o altă gură:

Când se adună mai mulți copii:

Așteaptă-mă doar o secundă!

Nota, vă rog!

O, nuu!!

Planul de evacuare:

O zi la SPA:

Ora de vârf!

Foto: Danielle Guenther

Distribuie articolul: