Modelul pe care îl aduce cu sine Hannah Winterbourne este unul absolut fenomenal. Hannah a decis, odată cu înrolarea sa în Armata Marii Britanii, că nu se mai simte confortabil în corpul de bărbat, pe care l-a primit de la natură, așa că a făcut tot posibilul ca să obțină un exterior de femeie. Ofițerul a găsit în sine puteri să povestească despre istoria identității sale. Ce a declarat, vedeți mai jos. 

Hannah Winterbourne este primul ofițer transsexual din istoria armatei Marii Britanii. Aceasta și-a luat inima-n dinți și a povestit, pentru The Daily Mail despre cum a decis să se transforme din bărbat – în femeie. 

Ofițerul Winterbourne s-a născut băiat. La 15 ani, a decis să meargă la College for Armed Forces, după care, a decis să studieze Electronica la o universitate tehnică din Newcastle. 

Aveam impresia că joc un rol care nu este al meu”, își amintește Hannah, atunci când vorbește despre orientarea sa sexuală. A decis să devină femeie în armată chiar în timpul unei zile în care era de veghe. 

Încă din fragedă copilărie am simțit că ceva nu se întâmplă cum trebuie. Atunci, îmi era foarte greu să înțeleg ce se întâmplă cu mine, pentru că eram prea tânără”, spune Hannah. 

Societatea spune că băieții trebuie să se joace cu mașinele și să poarte haine de culoare albastră. Eu pur și simplu nu mă încadram în această categorie de copii. Cu cât mai mult mă maturizam, cu atât mai mult se întăreau aceste senzații. Odată cu maturizarea sexuală, începi să înțelegi mai multe despre orientarea sexuală. În realitate, eram femeie!”, declară acum ofițerul britanic.

Necătând la faptul că încă se mai identifica din punct de vedere sexual, Hannah nu și-a dorit să renunțe nici la activitatea în cadrul armatei. A ajuns, astfel, în ziua în care s-a simțit absolut inconfortabil în corpul de bărbat și atunci a decis să se adreseze unor medici din Germania, pentru a-și începe transformarea.

Hormonii și operațiile estetice au ajutat-o să se schimbe atât de mult, încât oamenii nici măcar nu mai presupuneau că discutau cu o femeie care fusese bărbat anterior. Nici părinților săi nu le-a venit prea ușor să o susțină, însă au găsit în sine acele puteri, până la urmă. Cel mai mult, Hannah s-a speriat de faptul că ar putea să i se impună anumite canoane în activitatea sa din cadrul armatei, dar totul a trecut cu bine.

Necătând la faptul că serviciul militar este acceptat ca fiind o activitate de călire pentru bărbați, armata posedă o viziune mult mai largă despre viață”, a mai menționat ofițerul.

Distribuie articolul: