Sportivul paralimpic moldovean Ștefan Roșca și-a cerut iubita de nevastă. Totul s-a întâmplat chiar de Crăciun pe stil vechi, la o mănăstire unde cei doi se aflau. Echipa noastră are imagini video exclusive de la acest moment, dar și declarațiile lui Ștefan.

„De Nașterea Domnului am cerut-o de soție pe prietena mea Nadejda. Am făcut acest prim pas în a întemeia o familie, la mănăstirea din satul meu natal. Aici este a doua mea familie… Un loc sfânt unde de mic copil vin ca să mă încarc cu energie pozitivă. Vin și atunci când am vreo durere sau o fericire, vin să le împărtășesc pe toate cu slujitorii acestei Mănăstiri. Am făcut-o cu binecuvântarea părintelui, a fost un moment simplu, dar cu foarte multe emoții”, ne-a declarat Ștefan Roșca.

Precizăm că Ștefan Roșca a participat în cadrul mai multor competiții paralimpice din partea Republicii Moldova, învredminicndu-se de premii importante. Halterofilul se antrenează în continuare acasă, însă participă la competiții de profil pentru Federația Rusă.
„La moment fac antrenamente în Moldova, dar partip la competiții pentru Rusia… Aceste cuvinte le spun cu durere în suflet, însă din păcate nu mai putea să rezist fizic și moral „nesusținerii” pe care o aveam din partea autorităților de la noi”, a mai spus halterofilul pentru EA.md.
Ștefan și Nadejda, logodnica sa, sunt într-o relație de trei ani, iar sportivul declară și în video că este sufletul care l-a acceptat așa cum este și îl susține în fiecare clipă.