Nu a fost o coincidență faptul că acum câțiva ani, hairstylista Doina Cecan s-a lăsat cucerită la propriu de cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite. Dubai-ul a vrăjit-o prin diversitatea sa culturală și oportunitățile pe care a reușit să i le ofere. Punctul culminant al poveștii sale însă avea să o aștepte în iunie 2017, atunci când talentata moldoveancă i-a spus DA unui băiat pe care l-a cunoscut tot acolo. Totul s-a întâmplat într-o vacanță a cuplului în Spania.

21175620_909916195822385_1130812806_n„O vacanță mi-a schimbat viața!” sau cum a reușit o fată din Cimișlia să devină hair trainer internațional la Dubai

Atunci când este întrebată despre alesul ei, Doina Cecan găsește doar cuvinte de laudă. Tânărul se numește Nour, are 27 de ani și rădăcini turcești & arabe. Nour a cerut-o de mireasă pe Doina la sfârșit de iunie, într-o vacanță a cuplului pe insula spaniolă Ibiza:

„Ne-am cunoscut acum 2,5 ani, el fiind antrenorul meu de sport. Era un băiat atent și foarte educat, diferit de mine total, dar în același timp parcă o jumătate care mă completa, indiferent de cultură și religie. Noi știm cum să ne respectăm.

Rochia de la logodnă am luat-o din Dubai, simțeam eu că vine ziua cea importantă! Am vrut să fie din locul unde ne-am unit.

După logodnă, am mers în Moldova, ca să-mi cunoască familia, iar în vara anului viitor vrem să ne jucăm nunta. Am ales nașii, e vorba de un cuplu stabilit în Germania.

Îmi doresc foarte mult să mă mut în Spania, m-am îndrăgostit de ea!” – ne-a mărturisit Doina.

Felicitări și casă de piatră!

Vedeți și:

L-a impresionat pe Guy Tang! O moldoveancă a obținut victorie la o competiție de hair coloring desfășurată la Dubai

Foto: arhiva personală