Copiii îşi manifestă preferinţele legate de vestimentație și stil de mici, chiar în perioada când este important să-și cultive sentimentul de încredere – în cei dragi, în lumea înconjurătoare, în ei înșiși și în propria imagine.

Ținutele propuse de brandul autohton „Miss Vivien” se poartă cu încredere, datorită calității și stilului deosebit, care se potrivește de minune cu spiritul copilăriei.

miss Vivien

Modelele sunt confecționate din stofe naturale cu imprimeuri jucăușe și croite cu grijă pentru comoditatea celor mici. Iar pentru vise frumoase și colorate, micuții pot purta cu încredere pijamalele pline de culoare ale acestui brand.

PHOTO_03

Campania „Copii DININIMĂ” recomandă producătorul „Miss Vivien”, pentru ca micuții să devină adulții încrezători de mâine.

PHOTO_04

PHOTO_05

Fii încrezător în ținutele „Miss Vivien”!

Campania „Copii DININIMA” este realizată în cadrul Proiectului de Competitivitate din Moldova finanțat de Agenția SUA pentru Dezvoltare Intenațională (USAID) și Agenția Suedeză de Cooperare Internațională și Dezvoltare (Sida). Conținutul materialelor realizate în campanie nu reflectă neapărat opinia USAID, a Guvernului SUA, a Sida sau a Guvernului Suediei.

PHOTO_02

P