Ne alegem cu greu uneori garderoba, mai cu seamă atunci când avem mai multe evenimente în aceeași zi și toate sunt foarte diferite. Există însă ținute care se pretează, mai mult sau mai puțin, peste tot. Am definit câteva ținute pentru diferite evenimente, alese cu grijă din magazinul Sofi & Co.

Blugi + Cămașă albă – Sofi&Co

Dacă jobul îți permite o ținută lejeră iar blugii și tu sunteți de nedespărțit – această opțiune este pentru tine. Nu uita, însă, orice blugi (Oricât de rupți ar fi) devin instantaneu mai „serioși” cu o cămașă albă. Alege o croială mai deosebită: croi large și mâneci cu 3-4 nasturi. Tot pentru această ținută este și geanta mare, încăpătoare, dar și încălțările super comode – fie pantofi cu talpă plată, fie balerini sau ghete.

Fustă plisată + pulover

Nota de eleganță a unei ținute este cu siguranță fusta. Un model din cașmir subțire, ușor plisat și în diverse culori vă poate asigura o imagine irezistibilă. Vom asorta fusta cu un pulover larg, cu mânecile în trei sferturi, cu mici elemente strălucitoare în țesătură. O pereche de pantofi stiletos e ceea de ce ai nevoie pentru a completa imaginea „aproape regală”. Ținuta este perfectă atât pentru oficiu, cât și pentru ieșirile de cocktail sau de seară.

Ai o ieșire în oraș? Iată trei stiluri diferite pe care le-ai putea aborda (Foto)

Salopetă cullotes

Rochiile te-au plictisit? E timpul pentru salopete! Bordo, culoarea anului 2017 nu pleacă din tendințe, iar salopetele cullotes, în trei sferturi vor completa perfect ținuta pentru orice eveniment de seară. Dacă umerii goi te sperie, poți opta pentru un bolerou sau un sacou negru, o blăniță artificială sau o geacă din piele.

Ținutele au fost alese din magazinul „Sofi & CO”:

str. Alecu Russo, 1; CC Soiuz, et.2, but. 124

Str. Decebal, 99; CC ELAT, et.3, but. 66

str. Puskin, 32; CC SUN CITY, et.3, but. 306, tel: 0780 01 532

Foto: Elena Andronache