După ce a luat o mică pauză de la cariera muzicală, implicându-se mai mult în viața de familie, Pasha Parfeni revine cu noi surprize. Interpretul a lansat ieri varianta acustică pentru una dintre cele mai populare piese din repertoriul său.

Piesa a fost înregistrată după tehnologia loop pedal, ceea ce înseamnă că instrumentele și vocea sunt imprimate în timp real. Melodia are un mesaj puternic, iar fiecare acord și vers reprezintă o mini declarație de dragoste pentru iubita artistului.

Haina Evei este o revelație. De ce? Pentru că am divulgat secretul slăbiciunii noastre, a bărbaților, față de femei. Indiferent câte trucuri ar avea ele – rochii feminine, tocuri înalte, cămăși bărbătești pe corpul gol, decolteuri și șlițuri, coafuri, parfumuri, rujuri, flori – toate sunt doar diverse feluri de momeală. Esența, arma lor imbatabilă sunt ele. Naturale, așa cum sunt. Cu zâmbete, priviri, gesturi, emoții… fără măști, sincere, divine. Asta ne cucerește definitiv, ne face dependenți și… fericiți. Da, nouă ne place să fim cuceriți de femeile adevărate”, declară Pasha Parfeni.

unnamed

Interpretul promite să vină și cu alte noutăți în scurt timp. Până atunci, delectați-vă auzurile cu „Haina Evei” în variantă loop pedal.

Foto: caputură video