Fără fiţe şi plin de şarm, mereu în centrul atenţiei şi cu o mulţime de fane. Guz este romanticul înconjurat non-stop de femei frumoase, dar pentru el nu există alte femei. Pentru el există un singur om pe care-l iubeşte şi cu care își împărtăşeşte visele de viitor. Este într-o relaţie de opt ani şi simte că Ecaterina este unica în viaţa lui. Nu-şi imagineză s-o înşele sau s-o rănească. Deşi este un tupeist, acasă este doar un copil alintat, un copil care se simte bine în pielea lui.


Guz


În lumea mondenă eşti mereu în centrul atenţiei şi plin de tupeu, cum eşti  acasă?

 

Adevărul e că oamenii mei dragi sunt afectaţi de felul meu de a fi. Pentru că de multe ori mi se întâmplă să uit că mă aflu acasă. Când eşti în public, te obişnuieşti cu atenţia, te obişnuieşti cu mulţimea care te ascultă şi crede tot ceea ce spui tu. Se întâmplă să vin acasă şi să continuu să fiu tot aşa, aştept atenţie, apoi realizez că de fapt sunt cu cei dragi… Nici nu ştiu cum sunt acasă, chiar nu ştiu. Acasă e acasă, uneori sunt foarte rău, uneori sunt foarte bun, chiar nu ştiu… Mi se pare că sunt ca un copil acasă, pentru că iubita mereu mă alintă.

 

Guz, filmări


Femeilor le place atenţia şi căldura, tu dacă ceri mereu atenţie, reuşeşti să şi oferi?

 

În primul rând eu sunt foarte lenos acasă, nu fac nimic. Dar să ofer atenţie şi căldură asta este ceva firesc, eu îi ofer atenţie maximă pentru că ea este femeia mea. Atenţia pentru mine nu este o datorie, este o dorinţă, pentru că atunci când îi oferi ei atenţie îţi oferi ţie ceva. Tu primeşti plăcere că-i faci pe plac.

Faci ceva din treburile casei? Spre exemplu, speli vesela?

Aaaa, nu! La început o spălam, dar cu timpul ne-am înţeles că eu nu spăl vesela, a fost o înţelegere tacită.

Dar mâncare faci?

Pot să fac ceva din carne, sushi, dar asta se întâmplă foarte rar. Ea pur şi simplu şi-a luat angajamentul de a face toate aceste treburi casnice, ei îi place.

Cu ce te poţi lăuda, totuşi, că o ajuţi pe iubita ta prin casă? Ciorapii murdari îi strângi?

Nu, tot ea îi strânge, tot ea îi pune la spălat şi dacă am nevoie de o pereche de ciorapi curaţi tot de la ea îi cer. Acum realizez că din punctul ista de vedere eu sunt fără simţ… (râde). Dar dacă trebuie fac de toate, doar dacă trebuie!

 

Guz şi Katya


Înţeleg că sunteţi o familie patriarhală? Femeia este gospodina, iar bărbatul aduce banii?

 

Nu, nu! Noi suntem prieteni, eu fac de toate dacă sunt liber, dar în cei opt ani de când suntem împreună, deja fiecare şi-a găsit obligaţiile lui. Eu ştiu să fac mâncare şi să fac ordine, dar ea nu mă lasă, m-a alintat.

Să gospodăreşti nu-ţi place, dar romantic eşti, măcar aşa o alinţi?

Da, e şi logic. Uneori sunt romantic, alte ori nu. La începutul relaţiei făceam gesturi romantice, dar acum nu le mai fac. Pentru mine este o banalitate să aprinzi lumânările şi să faci o cină. Acestea sunt lucruri obişnuite, mi se pare că asta este ca o datorie.

 

Guz şi Katia


Ai cerut-o pe Catia de mireasă?

 

Nu şi da. Oficial nu, dar în general, da! Ea doar este a mea, este „omul meu”. Eu, în general, nu accept toate formele acestea – înscrierea, cununia, chiar şi nunta. Uneori, vreau să fac o nuntă moldovenească în tot sensul cuvântului, eu să fiu îmbrăcat în ie… Alteori nu vreau nuntă sub nici o formă. Se întâmplă să vreau doar să mă înscriu şi să urc în maşină împreună cu Catia şi să facem înconjurul lumii şi pe unde am merge să spunem „noi ne căsătorim”, să facem multe fotografii şi să fie sărbătoarea noastră! Eu nu-i înţeleg pe cei care fac nunta pentru alţii sau care fac business din asta.

Asta tu-ţi doreşti, dar Catia?

E simplu, noi am trăit împreună opt ani, tot ce vreau eu, vrea şi ea. Sunt alegerile noastre comune.

Tu eşti mereu înconjurat de fete frumoase, cum reuşeşti să-i fii fidel „omului tău”?

Eu n-o să pot înşela niciodată! Asta este o mare nenorocire şi o prostie. Pe timpuri puteam să mă sărut cu orice fată, dar acum nu pot să fac acest lucru. Eu deja am alte concepţii de viaţă. Da, sunt în jurul meu femei frumoase, sexy, dar asta nu înseamnă că eu n-am acasă aşa ceva, ba am chiar mai mult. Pe noi ne leagă stima, respectul, momente grele şi mai uşoare. Eu am ales să fiu cu ea, eu am „omul meu”. Unii o să creadă că vreau să par un sfânt, dar eu nu înțeleg de ce aş înşela omul pe care-l iubesc. Eu vreau să am copii cu ea, să fiu doar cu ea. Poate sunt conservativ, poate sunt complexat, dar nu ştiu cum să explic această stare. Eu vreau să fac şi să am familie, asta e tot.

Tu nu-ţi imaginezi să înşeli, dar dacă ai fi tu înşelat, ce ai face?

Ce? Eu aş ierta, pentru că eu ştiu că natura umană este slabă şi ar putea oricine să se „tâmpească”, inclusiv femeia mea. Eu ştiu că se poate întâmpla şi eu realizez acest lucru, important e ca ea să recunoască că a făcut o greşeală. Nu mă gândesc la ce-ar putea spune alţii, pentru că mie mi-e indiferent. Eu n-am fost în asemenea situaţie, dar cred că aş ierta, aş înţelege. Eu din start sunt gata pentru orice.

Pe mine mă uimeşte că după opt ani de relaţie, Catia încă te inspiră, pentru că ştiu că „Buburuza” e tot dedicată ei?

Toată muzica mea este dedicată ei, dar aceasta este fantezie. Sunt sentimente, emoţii adunate din diferite locuri şi de la oameni diferiţi.

Ce planuri de viitor ai, atât în plan profesional cât şi personal?

Vreau să fac familia oficială pentru stat şi părinţii noştri, vreau copii. În plan profesional nu-mi fac planuri, dar s-ar putea să plec din ţară, poate pentru un timp, poate definitiv. În general, nu-mi fac planuri, pentru că ele se pot schimba în fiecare zi.

Distribuie articolul: