Compania Gusto Pretzel a lansat, în preajma sărbătorilor de Paște, o nouă linie de produse care sunt menite să vă bucure masa de sărbători, așa cum spune tradiția. Cu fructe și diverse umpluturi, glazurate sau cu tradiționala umplutură de brânză dulce, cozonacii Pretzel pot fi un cadou perfect pentru apropiați, angajați sau partenerii comerciali.

Natalia Bolohan, manager Gusto Pretzel Moldova: „Toate aceste produse pot fi găsite în toate Covrigăriile Pretzel, dar pot și făcute și livrate la comandă. Toate companiile care dorec să dăruiască angajaților sau partenerilor comerciali ne pot contacta și vor beneficia de o livrare gratuită și produse naturale sută la sută.”

Pasca tradițională cu brânză dulce foarte fină este făcută după o rețetă veche, de la bunici culeasă și perfect adaptată pentru o masă modernă.

pretzel 5

Roman Bălțean, strategist online: „E foarte faină, e un pic diferită decât o face mama mea, dar e foarte aproape, e fină și e plină de gust. E făcută cu dragoste, se vede asta.”

Cozonacul împletit este și el tradițional mesei de Paște, iar cei de la Gusto Pretzel au decis să îi facă și mai delicios. Se produce cu două tipuri de umplutură: mac și vișine și umplutura de cremă de ciocolată și vanilie, ambele fiind glazurate cu ciocolată.

pretzel 11

Sergiu Padurean, operator: „Am gustat din 3 tipuri deja. Mie îmi pare mult mai special decât al mamei de acasă.”
Alte două tipuri de cozonac sunt cel cu fructe confiate, stafide glazurate și cu ciocolată. Dar și cel mic, foarte prezent în special în coșul de Paște care este dus la biserică spre a fi sfințit.

pretzel 9

Ana Sîrbu, jurnalist: „Prefer mai mult cozonacul, Îmi place foarte mult, pentru că îmi amintește de sărbătorile de Paști.”

Echipa noastră a primit deja cozonaci cadou și a gustat din fiecare, împărtășind din gustul, aroma, dar și amintirile pe care i le-au trezit acești cozonaci. Puteți comanda cozonaci Gusto Pretzel pentru colegii de la birou, pentru familie sau pentru a le oferi în dar partenerilor comerciali la 069094946. De asemenea, toate tipurile de cozonaci vor putea fi găsiți și în Covrigăriile Pretzel din Chișinău, dar și la Pretzel Express.

pretzel 2Adresele magazinelor Pretzel din Chișinău:

Str. Vasile Alecsandri 11,

Str. A. Șciusev 62,

str. A. Russo 2/2.

str. Alba Iulia 198.

str.Banulescu Bodoni 47

P