Pentru o ieșire în la picnic sau dacă vrei să prepari o gustare deosebită pentru oaspeți, îți sugerăm o rețetă de chifle umplute.

Ingrediente:

Chifle cu semințe de susan — 5 bucăți.
Ciuperci — 100 g.
Ceapă — 1 buc.
Maioneze — după gust.
Muștar — după gust.
Cașcaval — 50 g.
Zacuscă —  după gust.
Roșie — 1 buc.
Verdeață— 1 legătură.
Sare —  după gust.

Mod de preparare:

Vei avea nevoie de chifle pentru sandwich. Taie partea de sus a chiflelor și elimină miezul. Amestecă maioneza, muștarul și zacusca. Întinde sosul pe chifle. Taie ciupercile în felii, iar ceapa mărunțește-o. Prăjește ceapa și ciupercile apoi adaugă umplutura pe chiflă. Deasupra, se adaugă roșia tăiată în felii.
Rade cașcavalul prin răzătoare și presară deasupra. Chiflele se pun la cuptor la 180 grade C, pentru 5 minute.

Distribuie articolul: