Există numeroase greșeli pe care le poți face într-o relație. De cele mai multe ori ele au consecințe neplăcute dar uneori pot duce chiar la destrămarea unui cuplu.

Iată o listă cu cele mai frecvente dar și cele mai periculoase erori. Vezi cum poți să le eviti!

Încă nu l-ai uitat pe fostul iubit

Nu ar trebui să te implici intr-o nouă relație dacă nu l-ai uitat complet pe fostul iubit. Multe fete sunt tentate să îi demonstreze celui de care tocmai s-au despărțit că el nu este de neînlocuit. Din cauza aceasta, se aventurează într-o relație cu o persoană pentru care nu simt nimic.

În felul acesta nu vei reuși decât să rănești pe cineva și nici tu nu te vei simți prea bine după. În plus, doar pentru că ai un alt iubit, nu înseamnă automat că ți-ai uitat fostul partener. În mod involuntar vei face comparații între cei doi și s-ar putea să devii obsedată de fostul. Iar asta nu este bine.

Spui „Te iubesc” prea repede

Tocmai ai cunoscut un tip grozav și parcă-parcă simți fluturași în stomac atunci când este prin preajmă. Știi și tu că este cam devreme dar totuși hotarăști să spui deschis ce simți pentru el. După cea de-a patra întâlnire îl săruți de noapte bună și îi spui „Te iubesc, ești tot ce mi-am dorit vreodată…”. Ei bine, aceasta este cea mai buna metodă de a-l speria.

Iubirea înseamnă relație de lungă durată care, la rândul ei, înseamnă angajament. Este în interesul fiecaruiă să vă cunoașteți foarte bine înainte de a face un pas atât de important. Mai bine așteaptă să treacă timpul. Dacă mai sunteți împreună, dacă încă vă simțiți atrași unul de celalălt și există acea „chimie”, simte-te liberă să iți exprimi sentimentele.

Gelozia

Este unul dintre cele mai nesuferite sentimente. Partea proastă este că, din cauza ei, se pot întâmpla lucruri urâte. Cei cu un caracter dominant devin manipulativi din cauza geloziei în timp ce persoanele care nu au prea multă încredere în propriile lor forțe se simt nesigure, au impresia că nu sunt suficient de bune pentru partenerii lor.

Cert este că gelozia este cea mai sigură cale de a distruge o relație. Cea mai buna metodă de a scăpa de ea este sinceritatea: discută deschis cu iubitul tău despre lucrurile care te deranjează.

Distribuie articolul: