Paparazzi le vânează, iar insistență lor dă roade. Oricât s-ar pregăti înainte, vedetele mai scăpa câte ceva din vedere chiar și atunci când se gătesc pentru o defilare pe covorul roșu. Scăpările lor sunt savuroase pentru răutăcioși sau pentru cei care vor să li se demonstreze, iar și iar, că fac parte din aceeași specie cu starurile de la Hollywood. Iată câteva accidente de ținută ale celebrităților, surprinse de camerele de vederi ale celor pe fază, conform The Telegraph. Cel mai recent instantaneu a fost surprins la Cannes, unde festivalul de film e în plină desfășurare. Admirabilă inițiativă lui Alec Baldwin de a-și ridica soția însărcinată în brațe, însă din păcate actorul nu a calculat bine unghiul, oferind camerelor o priveliște mai generoasă decât și-ar fi dorit.

Tot la Cannes a fost realizată și această fotografie, în care în plin plan se află picioarele lui Julianne Moore, actriță care pare să nu-și fi ales cea mai potrivită pereche de sandale. 

Chiar și cu o armată de stiliști și consilieri de imagine în spate, actriță Gwyneth Paltrow tot a pășit pe covorul roșu, la un eveniment recent din Los Angeles, cu etichetele încă lipite pe talpă încălțămintei.

Emma Watson a fost clar depășită de situație în timpul unei premiere de film, la Londra, când o pală de vânt i-a expus lenjeria intimă conservatoare.

Lindsay Lohan, aflată în prezent într-o clinică de dezintoxicare, și-a făcut apariția la un eveniment fără să se fi uitat cu atenție în oglindă înainte. Este demnă de menționat la exemplele de genul “Așa nu”, bronzul ei artificial acoperind doar porțiuni de epidermă, alegerea acestora nefiind deloc gândită, așa cum ar putea părea.

Și frumoasă Keira Knightley a fost prinsă pe picior greșit. Indiferent dacă din cauza deodorantului folosit din abundență sau a emoțiilor, strălucirea ținutei Valentino a fost umbrită de petele inestetice de la subțioară.

Accidentele pot apărea oricând, oriunde și cu orice fel de ținută. A simțit-o pe propria piele, recent, actriță Sienna Miller, care purta o rochie Marchesa dintr-un material foarte fragil.

Sursa, Foto: Ziare.com

Distribuie articolul: