A doua ediție „Green Run” își așteaptă participanții profesioniști și amatorii de sport și distracții în aer liber, în perioada 7-8 iunie, pe malul pitoresc al râului Nistru. Evenimentul se va desfășura în apropierea satului Tarasova, raionul Rezina și va cuprinde competiții la alergări, biking și kayak pe Nistru, excursii, distracții și concerte în aer liber.

Programul include alergări pe distanțe de 500 de metri, 10 km și 20 de kilometri, competiții de biking pe distanțe de 3, 30, 60 de kilometri pentru diferite categorii de vârstă și profesionalism, și parcurgerea distanței de 8 km pe Nistru pe kayak. În prima zi vor avea loc cursele de cross, iar în a doua zi cele de bicicletă. Anul trecut, la Green Run au participat peste 200 de oameni, însă în acest an se așteaptă o participare mai mare, deoarece interesul față de cursă este sporit.

Participanții se vor deplasa din Chișinău, fie cu transportul propriu, sau cu transportul oferit de organizatori, iar cazarea va fi organizată în camping sau, la dorință, în casele cu specific local din satele învecinate. Pentru mai multă informație și pentru a vă

înregistra participarea accesați site-ul www.explore-moldova.com sau contactați organizatorii la numărul 069258006.

Organizatorii recomandă sosirea în locul competiției și cazarea în ajunul evenimentului pentru a profita la maxim de programul cultural și comunicarea între prieteni.

Taxa de participare pentru atleți și participanți include: tricou, medalie și diplomă de participare, cazare în camping, spațiu de parcare, asistență medicală sportivă de urgență, excursie cu ghid în peșteri, acces la grup sanitar; pentru vizitatori și oaspeți – cazare în camping, spațiu de parcare, suvenir al competiției Green Run 2014, asistență medicală de urgență, excursie cu ghid în peșteri și acces la grup sanitar. Suplimentar, pot fi comandate bucate la grătar, rezervate case cu specific național, etc.

Green Run este organizat de Asociația Explore Moldova, www.moldovaholiday.travel, Asociația Natională de Turism Receptor din Moldova, cu sprijinul proiectului USAID CEED II, ONG Pro Trebujeni, Consiliile raionale din Rezina, Șoldănești și Florești și administrațiile locale din 10 sate învecinate Tarasova, Alcedar, Poiana, Socola, Vadul-Rascov, Climautii de Jos, Cot, Bursuc, Japca, Sanatauca.

 

P

Distribuie articolul: