Graviditatea nu este un motiv să îți fie frică să experimentezi vestimentar. Desigur, trebuie să ai grijă de tine pentru a te simți comod, dar să nu „te arunci” în haine fără formă și plictisitoare din punct de vedere cromatic. 

Când vine vorba de trenduri, bloggerițele de fashion sunt principala sursă de inspirație. Am selectat câteva look-uri de gravidă, care ne-au cucerit și vrem să te ajutăm dacă ai nevoie de un sfat.

Blazer oversize

Blazer-ul este unul dintre cele mai versatile piese vestimentare. Poate fi asortat cu orice și vine bine pe orice tip de siluetă. În prezent, blazer-ul over-size este în tendințe și foarte potrivit pentru o gravidă. Dacă vrei să îți ascunzi burtica cu un blazer nu vei da greș. Look-ul poate fi completat cu pantaloni scurți sau largi, rochii și fuste.

Leggins sau biker shorts

Colanții au devenit un articol vestimentar foarte îndrăgit de femei. Aceștia nu se mai poartă doar la sport sau prin casă, dar au devenit destul de celebri și în ținutele de pe stradă. Dacă iubești acest articol vestimentar, iată cum îi poți purta fiind gravidă.

Rochii largi 

Rochiile cu un croi liber au câștigat teren în această vară. Dacă ești o fire romantică atunci cu siguranță ai deja o rochie de acest fel în garderobă. Sunt perfecte pentru zilele toride și sunt foarte ușor de combinat. Ai nevoie de niște sandale sau adidași.

Rochiile midi și rochiile cămașă la fel sunt foarte potrivite și vin bine gravidelor. 

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: