Lady Gaga întotdeauna a fost una dintre cele mai strălucitoare și provocatoare staruri de la Hollywood. Costume extravagante, spectacole unice și un talent indubitabil în ale muzicii; acestea au fost „prizele” cu ajutorul cărora și-a fermecat publicul. Recent, însă, pe lângă ținutele sale excentrice și showurile incendiare, în presă, au început să apară tot mai multe zvonuri despre viața privată a cântăreței. Vezi mai jos care sunt acestea.

După ce am aflat detalii picante despre viitoarea nuntă a interpretei Lady Gaga și a actorului Taylor Kinney,  ne-am gândit că ar fi interesant să vă mai împărtășim și câteva zvonuri din presa internațională, care este de părerea că Lady Gaga ar fi însărcinată.

rexfeatures_4743871e_0024003711_650x1005

20150507-gaga-1

Evident că toate zvonurile au și „o bază”, în cazul interpretei, de gol o dau ținutele, dar și podoabele pe care le poartă în ultimul timp. Întâmplător sau nu, dar toate hainele în care s-a îmbrăcat interpreta în ultimile luni, ascund complet silueta ei. În plus, cântăreața chiar a pus câteva kilograme pe ea.

rexfeatures_4743860bf_0036165422 (1)_650x975

гага2

Fiind luată în vizorul presei pe tema „presupusei sarcine”, Lady Gaga și-a transmis declarația oficială prin intermediul unui reprezentant, negând toate informațiile despre o eventuală sarcină. Cu toate acestea, publicul continuă să urmărească îndeaproape schimbările în aspectul fizic al divei și așteaptă vești bune despre nașterea iminentă a primului ei copil.