Gradinița Nr.75 din sectorul Buiucani, acolo unde acum câteva zile s-a produs un incendiu, astăzi își va relua activitatea. Despre acest lucru informează Direcția Educație, Tineret și Sport Buiucani, care ne asigură că depozitul de alimente care a avut de suferit este deja renovat și echipat pentru a-și relua activitatea.

Incendiul s-a produs la instituția de învățământ preșcolară Nr. 75 în urma unui scurt circuit la panoul electric. Direcția sectorială Educație, Tineret și Sport înformează că începând de luni 5.09.2016, grădinița își va relua activitatea în regim normal.

Colaboratorii DETS și administrația instutiei au întreprins măsurile de rigoare în vederea reamenajării depozitului de produse alimentare care a suferit în urma incendiului. Redacția noastră a intrat în posesia mai multor fotografii care arată depozitul reamenajat, etajerele proaspăt vopsite și spațiul pentru alimente reamenajat.

gradi 4

gradi 3

gradi 2

gradi 1

Veronica Solomitchi, șef-interimar DETS Buiucani aduce sincere mulțumiri personalului pentru mobilizare și operativitate pentru efortul depus in zilele de odihna pentru a efectua lucrările de amenajare a depozitului.
Toți copilașii sunt așteptați luni la grădiniță în regim normal.

Precizăm că nicio persoană nu a avut de suferit în urma incendiului produs.

Distribuie articolul: