În weekend, zece doritori de a cunoaște bucătăria Japoneza, au fost la cele mai gustoase cursuri de gătit din Chișinău, la școala de artă culinară GOURMAND.

Primul master class de gătit sushi a fost o plăcere pentru toți participanții veniți la Gourmand.

După ce au tăiat atent din somon, bucătaru specializat în “de-ale japonezilor”, Pavel Linco, a explicat de ce anume este importantă tehnica de pregătirea a orezului dar și cum se mănuiește cu foaie de nori.

Cursurile de artă culinară au avut loc intr-o bucătărie dotată a partenerilor Gourmand, Vivi Art Boutique

Toți participanții au învățat cum se așază ingredientele pentru cele mai reușite sushi,  inclusiv cum trebuie să fie utilizat covoraşul de bambus (special pentru rulat sushi).

Au fost utilizate cele mai bune ingrediente specifice japoneze. 

La Final a urmat degustația celor gătite și Diplomele pentru toți participanții.

Pe 1 martie, la 11.30 va fi cel de-al doilea master – class de pregătire a acestor bucate unde te invităm cu drag.

 

Mulțumim Trendy ROOM pentru susținere

Distribuie articolul: