Cine din voi ştie cum se prepara un Rote Grütze autentic. Dar o bucată de carne apetisantă pe care doar cunoscatorii bucătăriei nemţeşti ştiu s-o facă.

Uite că bucătarul şef, Petru Scaleţchi, care de 5 ani găteşte pe placul cunoscătorilor bucătătriei germane, ne va împărtăşi din secretele acesteia.
Vă învităm să participaţi la cel de-al treilea master class GOURMAND care va avea loc 26 Ianuarie incepînd cu orele 15.00.
Doar aici veţi învăţa să gătiţi o salată autentică nemţească. Veţi vedea , simţi si chiar gusta din prezentarea celor mai deosebite condimente de la sare neagra cu ciocolata, sare cu hibiscus, hot vanilla pînă la petale din flori uscate şi un concentrat de bulion – din oase de vaca.Toate vor fi prezentate în cadrul evenimentului.
Dup[ preyentare, pentru masa caldă, veţi găti muşchiuleţ de porc marinat în muştar cu tradiţionala varză nemţească. Iar la desert veţi fi uimiţi să descoperiţi cît de uşor, rapid dar şi gustos poate fi preparat renumitul Rote Grütze german.

Vă puteţi înscrie la master class pînă în data de 25 ianuarie 2013 la numarul de telefon 078531539. Cursurile vor fi organizate în restaurantul George II din strada Bănulescu Bodoni, 41, Chişinău. Preţul este de 499 lei.
Primii 10 participanti care achita vor beneficia de 10% reducere.
Dacă vii insoţit de prieteni, ai 12% reducere.

Ne vedem la un pahar de vin cu care vom degusta bucatele gătite de tine.

 

Distribuie articolul: