Avem 5 bilete la jumatate de preţ. Acum plăteşti doar 250 de lei pentru master class-ul nemţesc. Sîmbăta aceasta cu începere de la ora 15.00 ai ocazia să înveţi bucătăria germană. La final primeşti o diplomă de participare şi o dispoziţie bună.
Petru Scaleţchi, care de 5 ani găteşte pe placul cunoscătorilor bucătătriei germane, ne va împărtăşi din secretele acesteia.
Vă învităm să participaţi la cel de-al treilea master class GOURMAND care va avea loc 26 Ianuarie incepînd cu orele 15.00.
Doar aici veţi învăţa să gătiţi o salată autentică nemţească.
Veţi vedea , simţi si chiar gusta din prezentarea celor mai deosebite condimente de la sare neagra cu ciocolata, sare cu hibiscus, hot vanilla pînă la petale din flori uscate şi un concentrat de bulion – din oase de vaca.Toate vor fi prezentate în cadrul evenimentului.

După prezentarea de condimente, pentru masa caldă, veţi găti muşchiuleţ de porc marinat în muştar cu tradiţionala varză nemţească. Iar la desert veţi fi uimiţi să descoperiţi cît de uşor, rapid dar şi gustos poate fi preparat renumitul Rote Grütze german.

Vă puteţi înscrie la master class pînă în data de 25 ianuarie 2013 la numarul de telefon 078531539. Cursurile vor fi organizate în restaurantul George II din strada Bănulescu Bodoni, 41, Chişinău.

Ne vedem la un pahar de vin cu care vom degusta bucatele gătite de tine.

Distribuie articolul: