După două căsnicii eşuate, Adrian Mutu a tras lozul câştigător, iar Sandra Bachici pare femeia perfectă pentru el, scrie Click.ro. Unde mai pui că, în primăvară, îl va face tătic pentru a patra oară! Şi deşi e gravidă, bruneta ţine casa cu o mână de fier, lăsându-şi soţul să se ocupe, liniştit, de treburile manageriale de la clubul Dinamo.

Cu o haină de blană şic, pantaloni sport, cizme îmblănite, o coafură lejeră, un machiaj discret şi cu burtica de graviduţă, ascunsă sub un pulover negru – aşa au surprins-o recent fotoreporterii români pe Sandra Mutu, plimbându-se prin Bucureşti. Nevasta lui Mutu își făcea cumpărăturile pentru casă. De remarcat că, deşi a intrat în ultimul trimestru de sarcină, timişoreanca poate concura şi acum la Miss România, titlu pe care oricum l-a câştigat în 2010. Aşa cum spunea presei într-un interviu recent, Sandra nu a luat mult în greutate, însă o ajută şi anii puţini pe care îi are, dar şi faptul că îşi poate ţine poftele în frâu.

mutu nevasta gravida

„Legat de pofte, sincer, eu cred că e exagerată ideea în sine. Părerea mea e că îţi induci poftele şi, oricum, nu trebuie să fii gravidă ca să pofteşti la câte o prăjitură sau un anumit fruct, zic eu. De exemplu, eu simt nevoia să mănânc câte o supă sau o ciorbă, iar asta zilnic. Alimentaţia mea e la fel ca înainte, mănânc câte puţin din toate”, declara Sandra. La începutul lunii, Adrian Mutu, manager al clubului Dinamo, şi-a răsfăţat soţia în Dubai, la unul dintre cele mai scumpe restaurante din zonă. În primăvară, Sandra va naşte un băieţel, care va fi botezat Adrian, ca tatăl lui.

mutu nevasta bebe

După logodna din Cuba, Adrian Mutu şi Sandra se vor căsători luna viitoare, pe 14 februarie. Pentru fotbalist, este a treia căsătorie, după cea cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario (13 ani), şi cea cu Consuelo Matos, cu care are două fete, Maya (7 ani) şi Adriana (9 ani).

Sursa/Foto: Click!