Publicația „Women Daily Magazine” a scris, în 2014, despre faptul că mica rusoaică Kristina Pimenova a devenit „cea mai frumoasă fetiță din lume”, în timp ce „Daily Postal”, despre faptul că fata va deveni „un viitor model de top”. Nu rămânea nicio îndoială. Deși este elevă în clasa a doua, Kristina este invidiată de către multe modele mature. Se filmează pentru marile case de modă și este solicitată chiar și la Hollywood. Despre pericolele unei astfel de vieți, însă, mama fetei a acceptat să vorbească pentru publicația ELLE Kids.

Dacă analizăm popularitatea Kristinei, trebuie să recunoaștem că mica rusoaică le-a întrecut de mult timp pe unele personalități notorii precum Christina Aguilera sau Britney Spears. Glikeria Pimenova, mama fetiței, nu este de acord cu faptul că fiica sa a obținut un asemenea pseudonim. „Este cel mai tânăr supermodel, dar nu cea mai frumoasă fetiță din lume”, precizează aceasta.

Deși este extrem de populară în străinătate, Kristina este mai puțin cunoscută acasă, în Rusia. „Recent, a participat la o prezentare de modă în Spania. De obicei, la astfel de evenimente presa lipsește, însă atunci, au venit cu hurta. Ziua următoare, zeci de ziare au publicat articole mari despre noi. Deseori, organizatorii de evenimente mari ne asigură cu supraveghetori. Copiii aleargă la fiica mea și-i cer autografe”, mai spune Glikeria.

Kristina Pimenova

În ciuda popularității Kristinei, pe internet există puține informații adevărate despre acest copil. S-a născut nu la Paris, ci la Moscova, iar mama fetei nu a fost model. Copilul nu cunoaște limba italiană și nu a participat la castinguri pentru filmul „Twilight”, deși ar fi putut. În ultimul timp, părinții fetei au început să primească scenarii întregi de la Hollywood. „Refuzăm orice filmare, pentru că fiica noastră nu comunică liber în engleză”, recunoaște mama.

Programul de muncă al fetiței atrage invidia chiar și ci partea modelelor mature. Kristina se filmează pentru Armani, Dolce & Gabbana și alte branduri renumite. Deși este elevă în clasa a II-a, zboară peste tot, în lume, pentru a munci. Din cauza presiunii fizice, a fost nevoită să renunța la gimnastica artistică pe care o făcea. „La 8 dimineața, mergeam la școală. La 13.00, o luam pentru a o duce la antrenamentul care dura 4-6 ore. Copilul mânca în mașină și asta se repeta în fiecare zi. Era prea de tot”, mai mărturisește Glikeria.

Kristina Pimenova

Performanța fashion a fetei a început în Europa. Nu avea nici un an atunci când trecătorii îi spuneau că va deveni model. La vârsta de 3 ani, mama a mers cu ea la prima agenție de modeling. Deși primele lucrări nu aveau nicio valoare, într-o zi, fetița a fost observată de către o fotografă care muncea în Italia și Rusia, care le-a propus, Glikeriei și fiicei sale, să meargă în străinătate. Așa s-a schimbat soarta fetei.

Deși a fost numită drept cel mai frumos copil din lume, Kristina încă mai este abuzată de către internauți. „Mi-e greu să mă gândesc la cei care născocesc prostii despre noi. Cel mai important, pentru ea, este să o protejez de popularitate”, recunoaște mama. Atunci când Kristina este întrebată dacă știe că este „cel mai frumos copil din lume”, ea răspunde: „Știu, dar mi-e foarte puțin plăcut. Vreau să fiu iubită pentru bunătatea mea!”

Kristina Pimenova

Sursa: ELLE Kids

Foto: ANTON ZEMLYANOY

Distribuie articolul: