Ultimele prezentări de modă din 2015 au modificat simțitor prognozele stiliștilor în ceea ce privește machiajul actual în sezoanele următoare. Unele tendințe, potrivit glamourparis.com, revin în formă, însă accentele se pun pe tendințele noi. Ce surprize ne pregătesc designerii, aflați mai jos.

Up-liner-ul, adică eye-liner-ul pe care îl vei utiliza la jumătatea pleoapei, pentru a afișa un contur cu totul deosebit. Trendul a fost descoperit de Marios Schwab și Tracy Reese. Conturul „up” oferă un aspect retro.

Violetul va fi și în 2015 o culoare-pilot. Pentru a oferi intenstate pleoapelor sau genelor, utilizează un fard mov.

Conturul strălucitor e recomandat cu încredere de Dior. Nu vă fie frică să străluciți utilizând paietele sau foițele strălucitoare, atunci când vă machiați.

Plasturele dermatograf. Este ideal pentru femeile care urăsc să-și contureze de fiecare dată ochii! Testați culorile pastelate.

Conturul dublu, alb-negru. Combinația rămâne a fi una actuală și deloc plictisitoare. Machiajul e recomandat de House Of Olanda, Daks, David Koma și Jean-Pierre Braganza.

Conturul verde. A fost afișat la prezentările de modă semnate de Felder Felder și John Galliano.

În dulcele stil clasic. Conturul negru, pe jumătate de pleoapă și rujul roșu rămân a fi o combinație actuală și în 2015. Dolce & Gabbana și Valentino o recomandă cu încredere.

Fardurile irizate – care sporesc senzația de lumină. Nu trebuie să vă încărcați pleoapele cu una și aceeași culoare, pentru că puteți spori efectul de lumină utilizând câteva farduri. Machiajul iluminator este și el actual.

Conturul foarte întins. Știm că este un look care amintește de Lady Gaga. Totuși, machiajul dat se referă la modelele machiate de Givenchy. Experimentați și cu cromatica.

Evidențiați-vă sprâncenele. Chiar și în 2015 sprâncenele rămân a fi în centrul atenției. Pentru un efect interesant, conturați partea de sus a arcadelor. Miu Miu și Prada recomandă acest make-up.

Arta Punctului. Pare straniu? La prezentările brandului Michael Van Der Ham, modelele aveau lipite, pe pleoapa de sus sau pe cea de jos, autocolante care ilustrau două puncte! Acestea pot atrage lumina spre priviri.

Și Rozul rămâne a fi o culoare pilot în 2015, mai ales în sezoanele de primăvară și vară. Optați pentru această culoare atunci când vă alegeți rujul. Moschino, Altuzarra și Versace recomandă rozul în 2015.

Buzele roșii. De obicei, revin în tendințe otoamna sau iarna. În 2015, însă, rujul de culoare roșie va fi purtat oricând, iar asta o demonstrează ultimele prezentări ale mărcilor Burberry Prorsum, Missoni, N°21, TopShop Unique et Trussardi.

Smokey intens. Dacă nu puteți renunța la acest machiaj, nu trebuie să văîngrijorați. Modelele Tom Ford, Diane Von Furstenberg, Marissa Webb și Sonia Rykiel încă mai poartă acest machiaj.

Foto: glamourparis.com

Distribuie articolul: