Fiecare primăvară vine cu tendințe proaspete în materie de Make Up, hairstyle și Nail Art. Din dorința de a le ajuta pe femei să-și revadă gusturile în materie de înfrumusețare, revista Glamour a realizat un clasament al trendurilor care vor fi la mare căutare în sezonul ce urmează. Cum ne machiem, cum ne aranjăm părul și cum ne vopsim unghiile primăvara viitoare, aflați mai jos. 

Culoarea strugurilor roșii. Această nuanță bogată și romantică va fi favorita primăverii. Este o nuanță recomandată de către make-up artista Vera Wang – Lucia Pieroni, atât pentru rujuri, cât și pertru farduri.

Rujul de culoare Bold Red, inclusiv nuanțele de oranj închis. 

Aranjarea rebelă a părului. Fie că este vorba de taparea cosițelor, fie că este vorba de înfoierea artificială a părului desprins, designerii recomandă femeilor să încerce alura de „rebelă”, care se va juxtapune mai mult decât chic cu ținutele vestimentare în vogă la primăvară.

Împletiturile dezordonate și reinventate. Puteți continua tendința precedentă. După împletirea obișnuită a cosiței, trebuie să trageți lateral câte o șuviță. Pe de altă parte, se recomandă toate modelele de împletituri inovative. Puteți roti cosița și sub formă de coc.

Coada de Ponei – o variantă mai neglijentă a „cozii de cal”. Este o coafură pe care o încercați în fiecare zi, atunci când nu aveți timp să vă prindeți părul cu grijă.

Părul uscat în stare naturală. Indiferent că e ondulat sau „aerat”. E la modă!

Nail Trend: Negative-Space Manicure. Designerii care dictează tendințele în materie de nail art recomandă liniile împrumutate din manichiura franceză, aranjate foarte ingenios și divers pe suprafața unghiilor. 

Oja de unghii de culori pale – de la roz pal, la chic nude. 

Conturul de culoare neagră. Rămâne a fi o tendință must-have și pentru sezonul de primăvară. Adăugați dramatism privirilor. 

Foto: Mark Leibowitz, Oribe, OPI, Essie, L’Oréal Professionnel, TIGI

Distribuie articolul: