Sunt artiste, sunt mame de băieți și sunt prietene. Aceste relații le unesc atât de mult pe cântărețele române Antonia și Giulia. Sunt nedespărțit chiar și după ce au devenit mămici pentru a doua oară. Zilele trecute, pe Facebook a apărut o fotografie cu artistele surprinse în timp ce-și alimentează bebelușii sugari afară, în aer liber.

Fotografia încărcată de Giulia pe internet a atras după sine suficiente critici. Adevărul e că nici Giulia și nici Antonia nu-și alăptează bebelușii, ci le oferă hrană artificială, iar acest lucru pare să le fi iritat pe unele internaute care au venit cu acuzații la adresa mamelor.

Tootuși, una dintre fane a venit în apărarea celor două mămici, fapt pentru care Giulia Anghelescu s-a arătat recunoscătoare.

Am doua fetițe minunate și nu am putut să le alăptez din motive medicale! De ce nu ne putem abține de la comentarii răutacioase? Chiar nu ne mai vedem bârna din propriul ochi??? Dacă ai obiecții la adresa cuiva sau te crezi prea fair or perfect, abține-te! Nu suntem obligați să citim frustrările celor care nu pot aprecia o poză a unor persoane cunoscute ce își hrănesc îngerii în aer liber! Cum o fac? E fix problema lor! Punct!!”, le-a apărat fana.

Dacă Dominic al Antoniei e băiat mare deja, cu jumătate de an împlinit, Eduard Mikael este nou-născut și a împlinit abia două luni de la naștere. Ambii pici sunt perfect sănătoși și se bucură de atenția mamelor lor, chiar dacă acestea sunt nevoite, deseori, să plece în misiuni de serviciu, adică pe la concerte.

Antonia și Giulia sunt prietene de mult timp. În cinstea prietenei sale, Giulia și-a numit fetița mai mare „Antonia”, iar imediat după a doua naștere a Giuliei, Antonia a fost cea care a vizitat-o la spital și a publicat pe internet in selfie.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: