La început de iulie, acum 3 ani, cântăreața română Giulia Anghelescu a celebrat botezul fetiței sale și nunta cu Vlad Huidu în aceeași zi. Deși nu s-a făcut iulie 2015, vedeta română și-a reînnoit jurământul cu bărbatul vieții sale, spunându-i din nou „DA” și acceptând pe deget o nouă verighetă, mult mai specială. Cu siguranță că acest eveniment a venit în viața Giuliei după ce acum o săptămână, a adus pe lume un băiețel.

La o săptămână după ce a adus pe lume un fiu perfect sănătos, Giulia și-a bucurat fanii cu un eveniment de suflet. „Astăzi i-am spus din nou „Da!” tatălui copiilor mei. Ne-am reînnoit jurămintele cu noile verighete Infinity by Malvensky! În fiecare zi mă îndrăgostesc de tine, Vlad Huidu”, declara Giulia aseară, pe internet, distribuind și dovada foto a acestei realizări.

Noile inele pe care și le-au pus pe degete cei doi soți ilustrează niște semne ale infinitului, vrând să sugereze că dragostea purtătorilor va fi veșnică. Inelele sunt realizate de femeia română de afaceri Malvina Cservensky.

Astăzi, Giulia le-a arătat fanilor săi de pe Facebook cum vor arăta, de acum încolo, duminicile din viața familiei sale. Vedeta a publicat pe internet o fotografie cu toți cei patru membri ai familiei sale. În poză, apare și mezinul care s-a născut acum o săptămână, la maternitatea Polizu din București.

foto: facebook.com

foto: facebook.com

Cântăreața română și-a revenit perfect după operația de cezariană și deja distribuie pe internet fotografii cu sine și soțul său, fără compania micuțului. Giulia a fost asistată, la naștere, de medicul care a operat-o și pe Antonia, deci de aici se și înțelege recuperarea sa grabnică.

foto: facebook.com

foto: facebook.com

Distribuie articolul: