A adus pe lume un băiețel exact acum o lună și deja se află într-o formă perfectă. Interpreta română Giulia Antonescu a dezvăluit, pentru o revistă de peste Prut, ce prenume a ales pentru cel de-al doilea copil pe care l-a născut, dar și cum s-a întâmplat că a slăbit atât de mult după naștere.

„Acum sunt cea mai fericită și împlinită femeie! Vă povestesc cum s-a schimbat viața noastra după nașterea lui Eduard Mikael și ce părere are Antonia despre frățiorul ei”, spune Giulia Anghelescu, despre ultimul interviu pe care l-a oferit, cu privire la familia sa. Interviul, dar și fotografiile din cadrul ședinței foto, au fost publicate pe paginile revistei române Viva.

Dacă prima sarcină a luat-o prin surprindere pe Giulia, dar și pe soțul său, atunci a doua sarcină a fost o surpriză și mai mare pentru ambii părinți, recunoaște vedeta de 31 de ani.

foto: VIVA.ro

foto: VIVA.ro

În interviul pentru sursa citată, Giulia a mai dezvăluit cum s-a întâmplat, că a slăbit cu tocmai 13 kilograme în doar o lună de la venirea pe lume a băiețelului, asta în contextul în care pediatrii nu recomandă perioada de imediat după sarcină, drept cea mai bună ocazie pentru o cură de slăbire.

Nu știu ce minune s-a întâmplat! La două zile după ce am născut, aveam deja opt kilograme în minus! Deși m-am îngrășat mai mult ca la sarcina cu Antonia, nu s-a văzut. Oricum, am născut un copil destul de mare, a avut 3.300 kilograme”, mărturisește mama, în interviu. La doar o lună de la nașterea lui Eduard Mikael, băiețelul deja trădează o asemănare puternică cu mama sa.

Amintim că Giulia Anghelescu mai educă și fetiță de 4 ani, pe nume Antonia. Prenumele fetei a fost inspirat de buna prietenă a Giuliei, Antonia Iacobescu.

 

Foto: Facebook

Distribuie articolul: