2015 va fi anul viselor realizate nu doar pentru Andra, are este însărcinată cu o fetiță, ci și pentru Giulia Anghelescu, gravidă și ea. Zilele trecute, cântăreața însărcinată în 9 luni a organizat o petrecere la care și-a adunat prietenele interprete, după care a comunicat pe internet sexul bebelușului care trebuie să se nască în următoarele zile.

Giulia Anghelescu, dar și soțul acesteia,  Vlad Huidu (38 de ani), au ținut în secret sexul celui de-al doilea copil, venirea căruia este așteptată în luna aprilie. „Vom avea un băiețel!!!”, exclama cântăreața pe internet, zilele trecute, după ce a organizat un Baby Shower Party împreună cu cele mai apropiate prietene, printre care și Antonia.

Interpreta a avut grijă să facă și un aranjament de culoare albastră, deci nu mai avem niciun dubiu: va naște un băiat! Acesta, de altfel, a fost și marele vis al cântăreței, după ce a născut primul copil.

foto: Facebook

foto: Facebook

Cântăreața de 30 de ani mai educă o fetiță de doi ani, pe nume Sabina Antonia. Cel mai interesant, din această poveste, este că Giulia și-a oficializat relația cu soțul său chiar în ziua botezului fetiței lor.

foto: Facebook

foto: Facebook

Din mesajele și fotografiile pe care le-a publicat până în prezent pe internet, Giulia a dat de înțeles că  i-a cumpărat deja bebelușului îmbrăcăminte și jucării, toate de culoare albastră. Din păcate, sarcina trece destul de dificil, interpreta acuzând diverse probleme la fel ca și în prima sarcină: s-a îngrășat destul de mult și are pofte aproape întotdeauna. Cu toate acestea, gravida însărcinată în 9 luni nu renunță la volan nici acum, când îi poate veni sorocul să nască în orice moment!

foto: Facebook

foto: Facebook

Pentru că ține mult și la carieră, Giulia a lansat ultimul său videoclip pentru piesa „Ghici, cine?” chiar acum câteva zile.

Distribuie articolul: