În ultima perioadă s-a tot vehiculat în presa de pe ambele maluri de Prut faptul că Smiley ar avea o relație cu prezentatoarea TV, Gina Pistol. Deși niciunul dintre ei nu a recunoscut public că ar forma un cuplu, zvonurile despre idila lor par să fie adevărate. Mai mult, pozele și faptele tot asta confirmă.

Deși își ascund relația de ochii curioși ai presei, refuzând să vorbească despre ceea ce se întâmplă în viața lor personală, cei doi sunt văzuți împreună tot mai des. Se pare că Gina Pistol îl însoțește pe îndrăgitul artist în turnee și concerte. Aceasta a fost prezentă și în cadrul concertului de aseară, susținut de Smiley la Chișinău – „Aprinde Scânteia”.

Ea a stat în sală, în picioare mai bine de jumătate de concert, după care s-a retras. Întrebat de EA.md, artistul a zâmbit și a spus că el pe Gina Pistol nu a văzut-o în sală. Chiar dacă Smiley nu dorește să vorbească despre viața sa personală, Gina a fost văzută și la cabina artistului.Vezi și: Imagini unice din concertul Smiley „Aprinde Scânteia” la Chișinău. Publicul l-a aplaudat frenetic (Foto)

Precizăm că cei doi au fost văzuți împreună și după concert, luând masa într-un local din centrul Capitalei.

Vezi cum i-a venit interpretului inspirația pentru „Aprinde Scânteia” chiar la Chișinău.