Deşi femeile au mai multe responsabilităţi decât bărbaţii, se pare că şi aceştea trebuie să-şi asume destule riscuri atunci când vor să atragă atenţia unei femei. Potrivit Men’s Health, masculii au chiar mai multe obligaţii decât o femeie atunci când se implică într-o relaţie serioasă. 

Specialiştii spun că în ADN-ul bărbaţilor există predispoziţia spre asumarea riscurilor. În perioadele antice bărbaţilor le era mai simplu, pentru că pericolele erau peste tot, acum însă lucrurile s-au schimbat și ei își asumă mai multe responsabilități doar ca să facă fericită femeia de lângă el.

Flirtul periculos

Un studiu apărut anul trecut în revista “Journal of Perdonality and Social Psychology” arată ca femeilor le plac băieţii răi. Potrivit specialiştilor, atunci când un bărbat începe să flirteze cu o femeie, trebuie să-şi arate un pic duritatea. Bărbaţilor le este permisă gluma ca să atragă atenţia, dar nu trebuie să exagereze. Femeile sunt destul de sensibile, de aceea este foarte uşor să fe rănite, limita dintre tachinare şi insultă este destul de fină.

O nouă relaţie

Atunci când un bărbat este implicat într-o relaţie de câteva luni, ar tebuie să mai strecoare numele fostei iubite, asta o va pune pe  actuala pe jar. Bărbaţii pot face chiar şi o comparaţie între cele două, dar neapărat trebuie să spuie că cea din urmă este mai frumoasă şi mai bună. În urma unei asemenea comparaţii cu siguranţă bărbaţii au de câştigat!

Întrebări naive

Se pare că şi bărbaţilor le este permis să puie întrebări naive, nu doar femeilor. Întrebările pot fi legate de relaţiile ei anterioare, de trecutul sau despre părinţii ei, acest lucru va fortifica relaţia.

Ceartă-te cu ea mai des

Nu în zadar se spune că cel mai fierbinte sex este cel de după o ceartă. Femeile au nevoie mereu de atenţie, iar ca bărbatul să-i arate că este implicat în relaţie, poate chiar să se certe cu ea. Doar un lucru de care trebuie să aibă grijă bărbaţii este să nu le insulte şi să fie atente cu ele. 

Distribuie articolul: