Se știe că norocul aparține celor care perseverează și nu se opresc în loc niciodată. Deja de cîțiva ani, un exemplu relevant de luptător prin viață este și umoristul Gheorghe Urschi. Maestrul și-a valorificat, în acest weekend, una dintre marile pasiuni ale vieții – pescuitul. Deși mai tăcut decât ceilalți parteneri de undiță, actorul a dovedit că are mare noroc la pescuit. 

Admirăm de fiecare dată postările care apar pe pagina de Facebook a Regelui Umorului. Deși maestrul nu este prea mult atras de tehnologii, cele care au grijă de fiecare dată să promoveze mesajele artistului, sunt fiicele dumnealui – unicele puncte de sprijin din această lume, care au grijă ca actorul să parcurgă demn chiar și cele mai mari provocări ale vieții.

Ieri, Gheorghe Urschi și-a dorit să ajungă pe malul unui lac plin cu pește, iar dorința i-a fost materializată. Maestrul a fost condus la pescuit, iar cele câteva fotografii distribuite în spațiul virtual dovedesc încă o dată că este un luptător al vieții.

„Înserare. Pe şezlong. Undiţa în mâna stângă. Momeală împrumutată. Patru ore de efort. Peştişorii s-au „opus”. Scorul 6 la 2 în favoarea celui mai tăcut. Joc cinstit” – asta au scris fiicele maestrului, în descrierea fotografiilor realizate într-un colțișor verde de natură. Escapada s-a dovedit a fi foarte norocoasă pentru Gheorghe Urschi, care s-a întors acasă cu un lighean plin cu pește!

11846653_874327929309720_1224062885560542337_n

Vara trecută, maestrul și-a realizat o altă mare dorință. Deși s-a ciocnit de indiferență, într-un final a ajuns să se scalde într-un ștrand.

Amintim că marele actor a suportat un atac cerebral în 2011. După o perioadă lungă de spitalizare, inclusiv peste hotarele Republicii Moldova, fiicele maestrului au reușit să-l ajute pe tatăl lor să se reabiliteze la maxim posibil.

Foto: Facebook, captură video

Distribuie articolul: