Geta Burlacu este cea de-a treia interpretă care s-a alăturat campaniei de susținere a portului popular, organizată de Ministerul Culturii și dedicată Zilei Independenței 2014. Cântăreața a participat la filmarea unuia din video-urile realizate în campanie și a invitat toată lumea la parada Portului Popular. Ce spune Geta despre IA purtată de femei la orice vârstî, aflați mai jos. 

„Cred că IA este o haină genială, inventată de femeile noastre, pentru că o fetiță nou-născută dusă la botez în ie este ca un înger frumos, o mireasă este fermecătoare în ie, în orice zi, îmbrăcând o ie, femeia se simte ca o regină! Eu așa mă simt. Vino pe 27 august în Piața Marii Adunări Naționale, la Parada Portului Popular”, spune Geta Burlacu în spot.

 Geta Burlacu

Nu este pentru prima dată când interpreta poartă costum tradițional. Artista a realizat acum câțiva ani și un album de piese tradiționale românești, cu niște orchestrații deosebite, motiv pentru care a purtat mereu haine tradiționale. Nici costumele stilizate nu sunt străine Getei Burlacu, artista având multe din acestea în garderoba sa, chiar și pentru evoluțiile sale din muzica jazz sau pentru petrecerile private la care este invitată.

Foto: facebook.com

Distribuie articolul: