După lansarea campaniei “Rămân acasă pentru că îmi pasă”, inițiată de UNIMEDIA, zeci de internauți au reacționat în susținerea acesteia, postând pe rețelele de socializare video-uri și post-uri cu acest mesaj. Nu au rămas în urmă nici vedetele autohtone. Cu întreaga familie, Geta Burlacu alege să rămână acasă pentru a-și construi fericirea aici. Geta Burlacu se alătură campaniei lansată de Portalul de Știri Nr.1 din Moldova, postând o poză cu întreaga ei familiei și alăturând mesajul: “Eu, Geta Burlacu, decid să fiu fericită acasă! Dar tu?”, pe fundal de tricolor. Contactată de revista noastră, Geta a declarat că susține întru totul această inițiativă și vrea să le creeze copiilor ei un viitor în Moldova.

“Eu chiar am decis să rămân acasă, și nu am făcut-o acum, ci mulți ani în urmă, când mi-a fost foarte greu, iar copiii meu au fost cei care m-au susținut și încurajat. Am ales să fiu fericită în țara mea, iar dacă sunt un exemplu pentru cineva, atunci anume în acest sens aș vrea să mă urmeze”, a spus vedeta în susținerea campaniei.

 

Amintim că Portalul de Știri UNIMEDIA a lansat recent o campanie media în care îi îndeamnă pe vizitatorii săi să spună de ce nu vor să plece din Moldova și ce fac ei pentru a schimba țara spre bine. „Rămân acasă pentru că îmi pasă” este inițiativa care vine ca și o contra-acțiune a unor vedete din show-bizz-ul moldovenesc, care îndeamnă populația să migreze peste hotarele țării. Aici puteți vedea cele mai deosebite imagini din campanie.