“E timpul” se intitulează noua realizare a Getei Burlacu, piesă care se ridică până la cele mai înalte așteptări ale artistei. Ce nu-i ajunge melodiei până la perfecțiune, dar și care este îndemnul interpretei, am aflat chiar de la ea.

Melodia a scris-o singură, iar versurile i-au fost oferite de Ianoș Țurcanu. “Am lucrat mult la acest text, împreună cu Ianoș Țurcanu, pentru a-l aranja perfect cu melodia. Îi mulțumesc și lui Sandu Gorgos pentru un aranjament drăduț. Ce să zic? E una din cele mai reușite și trăite piese pe care am făcut-o vreodată”, ne-a spus interpreta.

 

Și pentru că îi place tare, Geta va promova intens melodia, prin toate canalele media posibile. Pentru că este și ea o perfecționistă, artista ne-a spus ce nu-i ajunge melodiei “E timpul” până la superlativ: “Îmi place mai totul, poate doar câteva vocale nu sunt cântate ideal, dar în rest mi-i dragă tare”, ne-a mai declarat interpreta zâmbind. “Uitați de toate și iubiți-vă fierbinte”, acesta este îndemnul Getei din textul piesei.

Distribuie articolul: