Cine credea că diva de Barbados a renunțat la ședințe foto controversate, dedicându-se doar concertelor, se înșela dramatic. În pauza dintre concerte, Rihanna a găsit timp pentru a se dedica unei ședințe foto mai puțin modeste.

Vedeta a acceptat provocarea franțuzoaicei Carine Roitfeld de a deveni parte a unui nou proiect foto realizat pentru paginile revistei de stil și inspirație CR Fashion Book.

Mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, Rihanna apare în ipostaze destul de neașteptate: având pe ea o rochie transparentă și ținând în brațe un bebeluș; purtând corset și maletă cu mâneci lungi până la pământ; având la braț o perfuzie, trăgând dintr-o țigară sau arătând un gest obscen.

Printre brandurile hainelor și accesoriilor afișate de vedetă, în poze, se numără Givenchy Haute Couture, Giuseppe Zanotti, Bulgari, Balenciaga ș.a.

Autorul pozelor este fotograful american de modă și portret Terry Richardson, care a fotografiat campanii publicitare pentru mărci ca Marc Jacobs, Aldo, Suprem, Sisley, Tom Ford, și Yves Saint Laurent.

Foto: Terry Richardson/crfashionbook.com

Distribuie articolul: