După succesul de care s-a bucurat primul său centru de caritate pentru copii defavorizați, pe care l-a deschis în Republica Dominicană, în 2014, interpretul Marc Anthony a inaugurat un nou centru de plasament pentru copii orfani, de data aceasta în Columbia, ţara natală a cofondatorului fundaţiei, Henry Cardenas.

Internatul se află orașul Barranquilla, are o suprafață de 3.600 de metri pătrați și este dotat cu terenuri de sport, locuri de joacă și un spațiu verde de 3.000 de metri pătrați. Construcțiile acestuia au început în august 2014 cu ajutorul Fundației Maestro Cares. Inițial aici vor fi stabiliți 100 de copii orfani, iar ulterior numărul lor va ajunge pînă la 200. Primarul orașului, Elsa Noguera, i-a mulțumit interpretului pentru gestul generos și l-a declarat cetățean de onoare al urbei înmânându-i medalia Orașului Barranquilla, categoria de aur.

Artistul a postat pe pagina sa de facebook un mesaj în care adresează mulțumiri celor ce l-au ajutat: ,,Sunt recunoscător tuturor partenerilor și sponsorilor care au făcut posibil ca copiii din Barranquilla, Columbia să aibă o nouă casă. Maestro Cares.”

Marc Anthony are patru copii din căsătoriile sale anterioare cu Dayanara Torres, și Jennifer Lopez. În noiembrie 2014 acesta s-a căsătorit cu cea de-a treia soţie, modelul Shannon De Lima.

Angelina Mășcăuțan, stagiară

Distribuie articolul: