Pentru curajoși, faptele mărețe nu sunt decât niște provocări ale vieții, pe care le săvârșesc din plăcere! O dovedește și jurnalista Ana Mardare, care ne-a uimit, acum câteva ore, după ce a postat pe internet o fotografie neașteptată. Și-a tuns părul scurt și a donat șuvițele tăiate oamenilor bolnavi de cancer, care au nevoie de ele.

Did it again and It’s awesome!  (Am făcut-o din nou și e minunat) De data aceasta, a fost şi cu folos. Părul meu a fost donat bolnavilor de cancer, care au nevoie să-şi ascundă urmele chimioterapiei”, mărturisea muza lui Alexandru Gurdila acum câteva ore, făcând publică și dovada foto a gestului său.

Noul look i se potrivește Anei de minune, iar sentimentul de eliberare i se citește din trăsături!

Amintim că tot ieri, cuplul de jurnaliști Ana Mardare – Alexandru Gurdila a împlinit trei ani de existență.

În mesajul publicat de Alexandru pe internet, tânărul jurnalist dezvăluia: „Se spune că dragostea durează trei ani. Tare nenorocos e cel care a spus-o. Deși ne cunoaștem de 5, am nutrit pe ascuns sentimente unul față de altul. O iubesc așa ca în prima zi de cunoștință: naiv, emoționat și uneori speriat. Speriat să nu o pierd, așa cum am făcut-o de două ori. Astăzi împlinim 3 ani și sărbătorim asta pe un continent aflat la mii de km distanță de prima noastră seară romantică. Începem o nouă viață. Te iubesc, domnișoară Mardare.”

Foto: Arhiva Personală, Alexandru Gurdila Photography

Distribuie articolul: