Actorul George Clooney s-a declarat un burlac convins și spunea ca nu mai vrea să se căsătorească niciodată. Insă, după mai multe relații cu femei celebre, actorul de 52 de ani a fost total cucerit de noua sa iubita, iar dupa 6 luni de relatie, s-au logodit, scrie procinema.ro

Celebru pentru faptul ca nu dorește să se căsătoarească, George Clooney a reușit să șocheze pe toată lumea: actorul s-a logodit cu noua sa iubită, avocata Amal Alamuddin, conform People.com.

ge4

O sursă apropiată celor doi a confirmat pentru celebra revistă People logodna lui George Clooney cu Amal Alamuddin, iubita lui. Cei doi au o relație de 6 luni, conform tabloidelor.

ge2

“George și Amal încearcă să țină lucrurile discret, fără să implice presa. Însă nu vor să ascundă ce se întâmplă între ei. Cred că vor ca oamenii din jur să știe că este reală povestea lor de dragoste”, a spus o sursă apropiată cuplului, care a confirmat logodna celor doi.

Clooney și noua sa iubită au fost văzuți recent la diverse evenimente, iar în martie au fost într-o excursie în Tanzania. Conform surselor, Clooney este îndrăgostit de Amal și o admiră foarte mult pentru inteligență, fiind un avocat de succes, cu o carieră strălucită.

ge1

Foto: bitterblondin.se, entertainment.xin.msn.com, dailymail.co.uk

Distribuie articolul: