Prietenia dintre George și Amal Clooney și Ducii de Sussex este cunoscută, însă nimeni nu s-ar fi așteptat ca actorul să sară în apărarea lui Meghan Markle într-un moment cu totul neașteptat. 

În timp ce promova Catch-22, o miniserie satirică, George Clooney  a avut un discurs neașteptat… Actorul a înfierat modul în care Meghan Markle a fost tratată din clipa în care a intrat în familia regală a Marii Britanii, comparând experiența ei cu cea a regretatei Prințese Diana, mama soțului ei, Prințul Harry.

„Pur și simplu se țin după Meghan peste tot, a fost urmărită și discreditată”, le-a spus Clooney reporterilor, la conferința de presă, conform publicației australiene Who. „Este o femeie însărcinată în șapte luni care a fost urmărită, vânată și discreditată în același mod ca Prințesa Diana. Istoria se repetă!”, a spus actorul, după care a pus punctul pe i: „Am văzut cum s-a terminat asta”, a completat Clooney, referindu-se la accidentul fatal din 1997, în care Prințesa Diana, însărcinată, și-a pierdut viața, mașina în care se afla fiind urmărită de paparazzi.

Dat fiind că George Clooney  a aparticipat la nunta lui Meghan și a Prințului Harry împreună cu soția lui, Amal, cei patru petrecând împreună câteva zile la reședința actorului de la Lacul Como, a fost întrebat dacă el și soția lui îl vor năși pe bebelușul Ducilor de Sussex. „Oh, da, se pare că voi fi nașul bebelușului regal”, le-a spus George Clooney reporterilor, dar imediat după aceea a ținut să sublinieze că a glumit, spunând un NU empatic. „Sunt tată de gemeni, mă confrunt cu destul rahat literalmente!”, a mai comentat Clooney.

Distribuie articolul: