Cuplurile de la Hollywood dintotdeauna au fost curtate de către mass-media. Oamenii sunt curioși de fire și vor să știe tot ce fac idolii lor. Fie se căsătoresc, fie se îmbolnăvesc, fie nasc copii, dar cel mai discutat subiect oricum rămâne – divorțul. Cei de la inquisitr se întreabă dacă George și Amal sunt pe cale să divorțeze, să vedem dacă-i așa.

Potrivit unor articole, George și soția sa, Amal Alamuddin, nu sunt chiar atât de fericiți precum par în tabloidele internaționale. Se pare că revistele americane și tot Internetul au chef să vorbească despre cuplul Clooney. Potrivit unor surse (Revista InTouch), Amal a descoperit câteva „apeluri secrete” în telefonul soțului. 

O altă revistă (OK!) susține că din casa tinerilor căsătoriți în fiecare seară se aud tot felul de țipete și răcnete doar că nu din… dormitor și par a fi certuri serioase, precum și că doamna Clooney nu vrea să participe la înmânarea premiilor Oscar împreună cu soțul ei. De fapt, se presupune că ea „a refuzat” invitația acestuia.

Dacă ești un mare fan al acestul cuplu: George Clooney și Amal Alamuddin, vei fi probabil foarte mulțumit să știi că aceste zvonuri NU sunt adevărate. Potrivit celor de la Gossip Cop, pălăvrageala despre George și Amal și problemele maritale nu sunt deloc serioase; „se scrie nimic despre nimic”. O sursă apropiată de-a cuplului a numit materialul revistei – „gunoi”. Doar câteva zile în urmă, reprezentantul lui Clooney, Stan Rosenfield a vorbit despre aceste zvonuri și le-a sugerat revistelor să nu mai implice numele lui George în propozițiile care conțin cuvântul „divorț”. „Această „poveste” a fost scrisă doar cu scopul de a vinde revistele lor”, a declarat Rosenfield într-un raport publicat pe Rumor Fix.

Discursul lui Clooney la Globul de Aur a arătat că este foarte îndrăgostit de soția sa și a menționat că anume ea este femeia care l-a schimbat din „veșnicul burlac” într-un „soț autentic”. George a adăugat că nu este el persoana potrivită să-i dea ordine soției sale pentru că ea le face bine pe toate, iar dacă nu dorește să meargă cu el la vreun eveniment este dreptul ei cu care se resemnează de fiecare dată.

„Ascultați! Este un lucru uluitor să găsești pe cineva care să te iubească – și chiar e mai bine să fie cineva care te-a așteptat o viața întreagă. Iar când această viață are 53 ani… Amal, indiferent de alchimia care s-a produs între noi și ne-a adus împreună, nu aș putea fi mai mândru decât sunt acum, când sunt soțul tău”, declară Clooney pentru soția sa.

În cazul în care George Clooney și Amal Alamuddin vor divorța vreodată, nimeni nu va fi surprins, așa-i la Hollywood, dar până atunci lucrurile arată foarte luminoase pentru această pereche.

În ceea ce privește „refuzul” lui Amal de a participa la Oscar, cei doi mai au timp până la 22 februarie de a lucra la asta. Și, într-adevăr, îi vom vedea pe covorul roșu în cele mai minunate ținute. De fapt, ca de obicei, costume la patru ace și rochii uluitoare care întorc privirile tuturor asupra lor. Reprezentantul lu Clooney a declarat: „Mai avem timp până atunci, iar dacă Amal a decis să nu mergă la evenimet, înseamnă că există o cauză, dacă ea va fi înlăturată până atunci, cu siguranță îi vom vedea împreună și la acest eveniment.

Sursa foto: inquisitr.com

Distribuie articolul: