Într-un mic magazin din Paris pe Rue St. Honoré, puteți găsi creațiile designerului Olympia Le-Tan. Intrând, nu veți găsi nici rafturi, nici umerare cu haine, veți descoperi în schimb, niște gentuțe minunate, care la prima vedere o să vă “mintă”, lăsându-vă să credeți că sunt cu totul alt ceva. O mare parte din creațiile Olympiei Le-Tan sunt niște “accesorii intelectuale”. Mici gentuțe, care la prima vedere arată ca niște cărți. Bestseller-urile din toate timpurile, devin gentuțe pentru “feshionistele intelectuale”, în mâinile iscusitei designer din Paris.

 

Olympia mărturisește că nu creează genți – cărți la întâmplare, ci le selectează pe cele care au marcat-o, cele care i-au plăcut. Doar cărțile deosebite din viața designerului, au onoarea de a deveni accesorii stilate pentru împătimitele de lectură.

 

 

Literatură însă nu e unica care o inspiră pe Le-Tan să creeze genți. Alte capodopere de-a designerului sunt inspirate din lumea lucrurilor practice. Recent aceasta a lansat o colecție de genți sub forma unor ambalaje retro de la icre și lapte. Cumpărătoare s-au găsit pe măsură, femei cărora nu le e frică să pară extravagante și inovatoare totodată, în ale modei.

 

 

 

Gențile create de Olympia Le Tan, costă de la 900 de euro în sus, așa că nu fiecare și-ar permite să se laude cu întreaga colecție de “bestseller-uri” create de designer. Totuși cine își cumpără un “accesoriu intelectual”, are onoarea de-a fi unicul ei deținător, gențile fiind create într-un singur exemplar.

 

 

Distribuie articolul: