Jojo și Ducu – așa le spune familia mezinilor Georgetei Voinovan, cantautoarea care se laudă cu una dintre cele mai numeroase familii printre artiștii de la noi – tocmai șase copii. Geoge și Andrei, gemenii cei mai mici ai artistei sunt astăzi sărbătoriți, iar mama lor a postat pe contul său de Facebook un mesaj foarte emoționant pentru ei.

„Dumnezeu mi-a adăugat pe parcursul vieții încă șase sărbători în calendar! 16 ianuarie era una din zilele DINTRE sărbători. Când după tumultul sărbătorilor de iarnă mă bucuram de liniște, dar mă și gândeam cum să-mi felicit mămica, omagiată peste 11 zile. Dar DIN 2010 încoace, 16 IANUARIE ESTE O SĂRBATOARE DUBLĂ PENTRU MINE ȘI FAMILIA MEA! Ea se numește JOJO și DUCU, George și Andrei Voinovan, după cum mândru se recomandă ei înșiși”, notează cantautoarea.

Mămica celor doi gemeni are și un mesaj de felicitare foarte cald pentru mezinii ei: „Dragii mei, bunii mei, dulcii mei, deștepții mei, puternicii mei, isteții mei, sprintenii mei, gălăgioșii mei, inimioarele mele! Vă mulțumim tuturor celor care zâmbesc, citind aceste rânduri! Celor care ne cunosc și îi cunoștem, ne iubesc și îi iubim! Celor care nu ne cunosc și nu-i cunoaștem real, dar care ne trimit astăzi un gând bun! LA MULȚI ANI, JOJO ȘI DUCU! TOCMAI 5… ANI!”, a mai scris Georgeta.

Foto: Facebook.com