Prințul Jacques Honoré Rainier și Principesa Gabriella Thérèse Marie născuți la 10 decembrie 2014 au fost văzuți de o lume întreagă. Gemenii de mai puțin de o lună și-au făcut prima lor apariție publică de la balconul  Palatului Regal de Monaco. În brațele Principesei Charlene stătea cuminte micuța Gabriella, iar în brațele Prințului Albert, a fost văzut micuțul Jacques. 

gemenii Regali

Chiar de au mai puțin de o lună, gemenii regali din Monaco și-au făcut prima lor apariție publică. Localnii erau mai mult decât încântați să-i vadă și i-au întâmpinat cu aplauze furtunoase. 

Localnicii încântați!

Mulțimea s-a adunat în fața palatului pentru ai vedea pe cei mai mici bebeluși regali care vor moșteni tronul regatului Monaco, aici este vorba de Printul Jacques, care are de asemenea și titlul Marchizul de Baux

Principesa Charlene

Mama lor, Principesa Charlene, în vârstă de 36 de ani, zîmbea și flutura cu mâna publicului în timpul apariției. Ea era cea care își ținea în brațe fiica Gabriella, iar soțul acesteia, Prințul Albert, de 56 de ani, era mai mândru ca niciodată și îl legăna în brațe pe viitorul moștenitor al Regatului Monaco, Prințul Jacques.

Gemenii Regali din Monaco

Părinții bebelușilor regali, Albert și Charlene se priveau ca doi tineri îndrăgostiți și își spuneau din priviri că sunt mândri de realizarea lor. Din fericire pentru toți, micul Prinț și micuța Principesă s-au comportat „regește”, au stat cuminței în brațele părinților și s-au lăsat admirați de tot publicul curios din Monaco.

Bebelușii Regali din Monaco

Prințul Albert purta o ținută clasică, un costum la „patru ace” foarte elegant, în timp ce soția acestuia, Charlene, era îmbrăcată într-un paltonaș „creme”, foarte fin și extrem de drăguț, croit în exclusivitate pentru ea de către branbul ei favorit – Akris.

Regalii de Monaco

După ce s-au „lăudat” cu cei doi gemeni ai lor, Prințul Albert și Principesa Charlene, au coborât de la balcon, să salute și să mulțumească localnicilor pentru atenția și devotamentul de care au dat dovadă. Adevărat este că în mulțime ei au fost văzuți fără bebeluși, fapt care demonstrează că sunt niște părinți grijulii și atenți. 

Părinți fericiți!

Conform dailymail.co.uk, la venirea pe lume a acestor gemeni minunați, s-au tras focuri din tun și toți localnicii le-au fost alături, aplaudând marele eveniment. 

Alisa Postolnițchi

Distribuie articolul: