Maria și Anastasia Tolmachevy au trecut, ieri seară, în finala conscursului Eurovision. Potrivit părinților acestora, înainte de a pleca spre Copenhaga, fetele au visat că vor ajunge cu succes în finala consursului. 

Înainte de a pleca spre Copenhaga, Nastya ne-a povestit, într-o dimineață, un vis prevestitor. Visase niște corăbii de o frumusețe neobișnuită. Și, n-o să credeți, dar în aceeași noapte, Masha a visat același lucru” spune Marina Tolmacheva, mama gemenelor.

Atunci când au mers la celebra statuie Mica Sirenă, din Copenhaga, fetele au regăsit corăbiile văzute în vis. A fost, cu adevărat, un vis prevestitor”, mai spune aceasta.

 

Imediat după semifinala de ieri seară, mass-media ruse au reușit să comunice cu părinții gemenelor Tolmachevy. Aceștia au mărturisit că erau sigure de victoria fetelor, întrucât acestea au cântat foarte încrezute în sine.

Înainte de orice concert, mai spun ei, fetele stau alături, pentru câteva minute – asta le ajută să se încarce cu energie și să se completeze.

Anastasya și Marya au declarat, ieri seară, că se bucură mult pentru experiența prin care au trecut: ”Suntem foarte mulțumite de rezultatul obținut și ne bucurăm și pentru ceilalți finaliști. Am reușit să ne împrietenim cu toți. Ne place mult interpretul din Armenia: este bun și extraordinar. Și gemenii din Olanda sunt buni. Le ținem pumnii.

 Amintim că ieri seară, gemenele au trecut în finala Eurovision, interpretând piesa ”Shine”, însă au fost huiduite de publicul din sală care, la auzirea statului rus a început să strige destul de apăsat: „Uuuuuuuu”!

Foto: Facebook.com, ru.hellomagazine.com

Distribuie articolul: