Ivan Guzu și soția sa, Ecaterina, sunt cei mai fericiți! Astăzi, gemenele lor împlinesc un an de când și-au surprins părinții cu venirea lor pe lume.

Micuțele Sofia și Alisa își celebrează astăzi prima aniversare, iar cu această ocazie au fost surprinse cu un tort personalizat, realizat în special pentru ele. Deși nu a fost prea generos să-și arate fetițele, GUZ le-a împărtășit prietenilor să-i virtuali doar o fotografie cu prăjitura aniversară, în stil Minnie Mouse.

cats

Pe parcursul ultimului an, artistul a evitat să-și expună în public fetițele, venind cu declarații scurte atunci când era întrebat despre detalii.

Excepție a făcut o apariție televizată a cântărețului la Veranda, când artistul a mărturisit că Sonia este prima fetiță care s-a născut, după care a urmat Alisa, la diferența de două minute: orele 15:12 și 15:14.

„După mine, cred că cea mai gălăgioasă e Alisa, care parcă mi-ar semăna mie. Sonia parcă îi semănă mamei, dar ele oricum se vor schimba. Încerc să îmi susțin soția, dar o ajută foarte mult mama ei, soacra mea. E foarte greu când ai gemene”, spunea tatăl, în cadrul emisiunii.

Deși nu s-au văzut din cărucioare, Sonia și Alisa au fost protagoniste și într-o reclamă socială cu participarea tatălui.

GUZ: „Pe lângă cariera de artist, vreau să muncesc și la cea de tată. Alături de soție, bineînțeles!”

La mulți ani și sănătate întregii familii!

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: