O moldoveancă a reușit să creeze timp de o lună o geantă după modelul designerului Gerard Darel. Geanta se bucură de popularitate și poate fi văzută pe umărul Angelinei Jolie și a altor personaje de la Hollywood, precum Cameron Diaz, Jessica Alba, Sarah Jessica Parker, Penélope Cruz sau Halle Berry. Rodica Bolganschi de doi ani confecționează genți care sunt solicitate de cliente din toată lumea. Dacă până acum era designerul propriilor genți sau le confecționa la cererea clientelor, de data asta Rodica a creat o geantă după modelul designerului Gerard Darel.

“Geanta a fost creată la dorința unei doamne din București. La început nu doream să mă apuc de acest model deoarece în afară de poza genții nu aveam nimic. Însă când am luat decizia totuși să o fac, mi-am făcut singură schema, am căutat tipul de ața calitativă care să nu se întindă sub greutate și să nu se lărgească la spălat”,spune Rodica.

“A fost o provocare. Mi-am propus singură până la urmă să o fac și să văd de ce sunt în stare. Într-un final, i-am dat viață. Am lucrat la ea timp de o lună cu intrevale de timp când mergeam la expoziții. O lună de nervi și descurajări. Împleteam, despleteam și iar împleteam pâna am ajuns unde am ajuns. Mânerele sunt lucrate manual din piele naturală. Geanta deja e vândută și trimisă spre noua stăpână”, povestește creatoarea.

“Sunt deschisă să mai fac și alte exemplare pe alte culori la cererea clientelor. Din ziua când am pus pozele cu geanta finisată au mai apărut două cliente, din Canada și din Ungaria”, încheie Rodica.

Așa arată geanta creată de Rodica Bolganschi:

Distribuie articolul: