După câteva săptămâni de iluzii,sensibilitate,întârzieri şi tărăgănării de situaţii, planeta Mercur îşi reia mersul direct în Pești. Asta înseamnă că putem începe proiecte noi, semna contrace, începe cursuri sau studia un domeniu nou şi putem bate palma.
Faptul că această planetă a fost retrogradă, nu înseamnă neapărat sfârșitul lumii, ci mai degrabă un disconfort, iar cei la care în Harta Natală Mercur are o poziție puternică, cu siguranță l-au simțit. Ați făcut bine dacă în această perioadă v-ați apucat să duceți la bun sfârșit ceea ce ați tot amânat.

Cât timp Mercur a fost retrograd, din 23 februarie şi până pe 17 martie, am avut parte de surprize neplăcute legate de comerţ, negocieri, educație, defectarea transportului, neînţelegeri, defecţiuni tehnice la computer, telefon, etc. Din 18 martie sau chiar din 20 martie până planeta comunicării Mercur îşi reia mersul direct aşa cum se cuvine, avem verde la inițierea unor proiecte noi, informația vine gârlă, ne înțelegem mult mai ușor, intrăm în contact cu oamenii fără dificultăți.

Totodată, din 20 martie Soarele tranzitează semnul zodiacal al Berbecului, iar din 22 martie tot acolo se alătură și Venus. Așadar, ultima decadă a lunii martie se anunță a fi fierbinte, pasională și energică.

Următoare data când Mercur va fi retrograd se va întâmpla pe 26 iunie 2013 până pe 20 iulie 2013.

Distribuie articolul: